Nationale Landbouwvakbeurs TT Circuit Assen

6 t/m 8 november 2024, Assen

“All Holland Agricultural Show”

Nationale Landbouw Vakbeurs Assen: één brede vakbeurs waarbij alle sectoren binnen de Nederlandse landbouw aan bod komen.

Naast de mechanisatie,- en melkvee-techniek en toelevering voor de hele dierhouderij zijn er ook aanbieders voor vollegrondsteelt, bollenteelt, biologische bedrijven, grondverzet en verbreding van de exploitatie voor boeren bedrijven.

Drie dagen lang is de Nationale Landbouw Vakbeurs Assen hét trefpunt voor ondernemende agrariërs uit geheel Nederland. Agrarisch Nederland heeft behoefte aan een platform waar sector breed alle machines, systemen en diensten behandeld worden. Waar boeren en hun toeleveranciers samen komen, waar boeren een visie ontwikkelen wat weer helpt om de juiste beslissingen te nemen om hun bedrijf perspectief te bieden. 

Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Doel is dat heel Agrarisch Nederland zich presenteert op de Nationale Landbouw Vakbeurs. Door de subtitel “All Holland Agricultural Show” willen het totale aanbod benadrukken en dat ook internationaal uitdragen. Met de All Holland Agricultural Show willen wij de internationale showroom van agrarisch Nederland zijn.

Boeren gaan naar Assen!

De beurs vind plaats op 6, 7 en 8 november 2024 en is dagelijks geopend van 09:30 tot 17:30. Rondom de beurs worden meerdere bijeenkomsten, presentaties en congressen georganiseerd. Ook is er een avondopenstelling. Er is volop gratis parkeergelegenheid direct naast de beurs.

Zorg dat u er bij bent 6 t/m 8 november 2024 in Assen!

Als onafhankelijke beursorganisatie streven wij naar een zo groot en breed mogelijk aanbod van diensten voor de:

Stand mogelijkheden

Alle stands zijn binnen in de Beurs Hall of Mechanisatie Hall (met zware machines)

Waarom deze beurs bezoeken?

De Landbouwvakbeurs Assen is dé plek om een totaalbeeld te krijgen van de agrarische sector.

Omdat elke verandering, elke wijziging van werken, produceren, inkopen of verkopen, op uw bedrijf, begint met kennis. Weet wat er te koop is, weet de voor- en nadelen, en beoordeel uw kansen. Update en verruim uw kennis!  Met kennis ontwikkeld u een toekomstvisie voor uw bedrijf. En bepaal zelf  uw eigen perspectief.

Wat is er zoal te doen voor bezoekers?

Vraag uw leverancier(s) om een relatie kaart of kortingskaart.

Komt u ook? Bestel hier tickets

Locatie & adresgegevens

Met een bezoek aan deze Nationale Landbouw Vakbeurs wordt u en uw medewerkers een grandioze dag uit bezorgd, vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving. 

De accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein. (> 5.000 auto’s)

Locatie
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
085-7731085
[email protected]

Op- en afbouwtijden

Opbouwtijden
Zaterdag 2 november 08.00 – 17.00 uur
Maandag 4 november 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 5 november 08.00 – 17.00 uur
Afbouwtijden
Vrijdag 8 november 17:45 – 23.45 uur
Zaterdag 9 november 08.00 – 15.00 uur

Openingstijden beurs

Woensdag 6 november 09:30 – 17:30 uur
Donderdag 7 november 09:30 – 17:30 uur
Vrijdag 8 november 09:30 – 17:30 uur
Avondopenstelling Informatie volgt

Uitleg mechanisatie hall

Informatie beursorganisatie

De Nationale Landbouwvakbeurs Assen wordt gerealiseerd door twee partijen. Te weten CNO-Expo B.V. met Johan Wolters en AST Expo B.V., met Gerard Stamsnijder. Beide decennia lang bekend met de organisatie van agrarische beurzen in Nederland en Duitsland en ontlenen hun bestaansrecht aan het succes van hun beurzen. Hun beurzen zijn alleen geslaagd als de standhouder/ deelnemer aangeeft dat hij ook bij de volgende editie wil deelnemen. Dat is gelijk ook de beste garantie voor de deelnemers dat de organisatie alles uit de kast haalt om er een succesvolle beurs van te maken. Het verleden is de garantie voor de toekomst!

De Nationale Landbouwvakbeurs Assen wordt het visitekaartje van agrarisch Nederland aan de burger. Het geeft de grote verbondenheid van alle boeren, leveranciers en hun afnemers weer. En de impact hiervan op het dagelijks leven van iedere Nederlander.
Johan Wolters (CNO-Expo Groep B.V.) en Gerard Stamsnijder (AST Expo B.V.), weten dat het TT Circuit Assen alles in huis heeft, om de groei-ambities van de Landbouw Vakbeurs / All Holland Agricultural Show Assen waar te maken.

Contact personen

Johan Wolters
Johan Wolters

Directeur CNO-Expo

Gerard Stamsnijder
Gerard Stamsnijder

Directeur AST Expo B.V.

Schrijf u nu in

Landbouwvakdagen Assen (TT Circuit) 2024
woensdag 6 tot en met vrijdag 8 november